لیست اختراعات محمدنبي فرجي
واحد هاي بخار اغلب داراي كليد قدرت مجزا نيستند بلكه بصورت مستقيم به كليد¬هاي پست (معمولاً با ساختار يك و نيم كليدي) متصل مي شوند. بنابراين بروز هرگونه نقص در كليدهاي قدرت يا مدارهاي الكتريكي مربوطه به آن، منجر به ايجاد خطر براي واحد هاي نيروگاهي مي شود. در اين شرايط رله حفاظت CBF وظيفه تشخيص نقص در كليد قدرت را بر عهده دارد تا با ارسال دستور قطع به كليد هاي ديگر، واحد نيروگاهي را از شبكه جدا كند. اما اگر به دلايلي رله حفاظت CBF نتواند به وظيفه خود عمل كند، واحد نيروگاهي پس از بروز خطا قادر نيست از شبكه جدا شود و ممكن است در حالت موتوري به شبكه متصل بماند و متحمل فشار زياد به ژنراتور و توربين نيروگاه شود. در اين پروپوزال يك لاجيك حفاظت CBF پشتيبان ابداع شده است تا در صورت عدم عملكرد مطلوب حفاظت CBF اصلي بصورت مستقل انجام وظيفه كرده و ژنراتور را از شبكه جدا كند. در اين لاجيك از معيار ولتاژي به عنوان معيار جديدي براي تشخيص نقص در كليد قدرت استفاده مي شود. همچنين محل مناسبي براي پياده سازي اين لاجيك يافت شده است بطوريكه براي پياده سازي آن به كمترين ميزان سيمكشي و تغييرات سخت افزاري در سيستم حفاظت نياز است و براحتي توسط قابليت¬ برنامه¬ريزي رله¬هاي ديجيتال قابل پياده¬سازي است. در لاجيك ارايه شده دستورات حفاظتي در چند مرحله و بصورت بهينه، منطبق با توپولوژي پست و نيازمندي هاي بهره برداري ايجاد مي شود.
در اين طرح با استفاده از حرارت خروجي از گازهاي داغ ناشي از احتراق موتور و نيز آب خنك كن موتور و هدايت آن به سمت مبدل هاي حرارتي چندگانه (HRSG) و واحدهاي آب شيرين كن حرارتي از نوع MED ميتوان علاوه بر توليد برق از حرارت خروجي موتور نيز براي براي توليد آب شيرين استفاده نمود. همچنين با بكارگيري فنآوري اسمز معكوس و اضافه كردن اين بلوك به سيكل توليد همزمان ميتوان ميزان TDS( كليه نا خالصي هاي موجود در آب) آب شيرين و دماي آب خروجي آب شيرين كن را نيز تنظيم و كنترل نمود. همچنين اين سيستم هيبريد با توجه به شرايط مختلف تقاضاي بار الكتريكي و آب شيرين، سطح دمايي و TDS مورد نياز آب مي تواند درصد توليد آب شيرين و توان توليدي را متناسب با شرايط مورد نظر و حالت بهينه تغيير دهد.
اختراع « فرآيند طراحي و اجراي سازه كولينگ به صورت يك سازه با ستون هاي بتني و عرشه فلزي با قابليت حذف ستون هاي مازاد » كه به روشي جهت بهينه سازي و كاهش مصالح مصرفي در سازه مربوط مي شود. هدف از اين اختراع كاهش حداكثر تعداد ستون هاي بتني موجود در سازه با فرض استفاده از حداكثر ظرفيت باربري ستون هاي موجود مي باشد به نحوي كه هر چهار وجه عرشه سازه فاقد تكيه گاه انتهايي و به صورت كنسول طراحي و اجرا گردند فرآيند طراحي سازه كولينگ اصلي ACC بدين نحو مي باشد كه سازه مذكور پس از انجام اصلاحات لازم بر روي مدرك ACC General Layout با اصلاح آرايش ستون هاي مورد نياز در نرم افزار تحليل و طراحي سازه ها (SAP 2000) با انجام مدل سازي، بارگذاري، تحليلي و طراحي سازه انجام گرفته است كه مدل ساخته شده، كفايت لازم در برابر كليه بارهاي موجود را دارا مي باشد. با استفاده از روش اين اختراع، هر ستون بتوني در مركز چهار ماژول محيطي قرار مي گيرد كه سبب افزايش تقارن در انتقال بارهاي موجود بر روي سازه از طريق ستون ها مي گردد. سازه كولينگ اصلي بتني بصورت چهار وجه كنسول مي تواند براي آرايش ماژول ها به صورت زوج در هر دو بعد نيز مورد استفاده قرار گيرد كه منوط به در اختيار داشتن هندسه مدل و بارهاي موجود بر روي سازه با توجه به شرايط ساختگاه مي باشد.
موارد یافت شده: 3